Translate

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Forma Messut

Hui, En ole oikein joutanut koneelle kirjoittelemaan kun päivät ovat hurahtaneet tilausten ja ompelusten parissa. Nyt on "pakko rakonen" "hengähtää" kun sain ihanat siskon pojat (1,5v. ja 5v.) muutamaksi päiväksi hoitoon. Ja nyt pienin nukkuu ja isommat katsovat elokuvaa, joten avot, nyt kirjoitellaan.

Messut tosiaan olivat ja menivät. Vaikka kaiken kaikkiaan Forma Messut olivat taas pienoinen pettymys kävijä määrän osalta (n.1300 kävijää kolmen päivän aikana), niin Örkit saivat kuitenkin kaksi uutta jälleenmyyjää sekä läjä päin kontakteja ja kokemusta.

Messuilla oli mukana ihanat Mailandian Maija sekä hänen harjoittelijansa Saara, jonka ottamia muuten nämä messu kuvat ovat. Matkalla tuli myös ehkä muutama vuosikin lisää, jos sitä naurulla siis saa. Matka meni siis hyvin rattoisissa merkeissä naureskellen, mutustellen uusia ideoita ja hioen vanhoja.Messuilla olo on aina hyvin väsyttävää. Päivät venyvät helposti  yli kymmen tuntisiksi ja tuon ajan kun olet jaloillasi, koettaen näyttää hemaisevalta tuotteidesi rinnalla, niin ei ihmekkään että sitä on niiin poikki kun pääsee majapaikkaansa. Mutta on messuilussa hyvätkin puolensa. Yleensä ottaen näytteilleasettajilla on hyvä henki ja toinen sparraa toistaan. Niin kuin nytkin Forma Messuilla, pienyritys parkissa. Tuolta jäikin paljon kontakteja, vinkkejä sekä ehkäpä jokunen uusi tuttavuus. Näitä tuskin voineen rahassa punnita.

Tässä siis pienoinen kuvasato messuista joka on lähinnä messujen kasailu vaiheesta. Itse tapahtumassa ei tullut kamerat mukaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti