Translate

tiistai 20. elokuuta 2013

Forma Messut syksy 2013

Taas olisi aika Forma Messujen. Viime kerrasta viisastuneena varasin paikan jo ajoissa tähän syksyn messuille. 

Viime kerralla varasin siis liian myöhään ja en saanut paikkaa pienyrityparkista vaan jouduin isojen yritysten keskelle,omalla 2x2m paikallani. Kaiken huipuksi en ollut osannut oikein varautua mitenkään messuille, vihreä kun olin, niin en älynnyt tilata valojakaan osastolleni. Voi sitä häpen tunnetta kun seisoin surkean osastoni edustalla kun yritin paikata vihreyttäni valloittavan persoonani avulla. Onneksi ystäväni pelasti minut ja tuli tunaamaan viimeisiksi päiviksi osastoni omilla sisustustavaroillaan sekä taskulampuilla!! :D

Toivon nyt myös että messut olisivat vilkaammat kuin aikaisemmat. Messut olivat viimeksi mielestäni floppi. Maksoin kaiken kaikkiaan messuista lähemmäs pari tonnia, kaikkine kuluineen ja kävijöitä messuilla oli kävijäseurannan mukaan alle kakstuhatta! Huh, kyllä pienyrittäjän rintaa repi ja kunnolla. Näille messuille ilmoittauduin jo kevään ekana messu päivänä, joten näillä nyt mennään ja toivotaan että kävijöitä olisi...vaikkakin...viime viikonloppuna on olleet suuret sisäänostaja messut ruotsissa jonne menee myös paljon Suomesta porukkaa, joten riittääkö jämyillä kiinnostus enää Suomen omille messuille. Se jää nähtäväksi. 

No, kaikesta huolimata Örkkitehtailla valmistellaan messuja, viime tipassa, niin kuin minulla on tapana. Maalipensselit on heiluneet ja uutus tuotteita on viimeistelty. Positiivisesti ajatellen on jopa painettu leimasimella mukava määrä käyntikortteja. Tarkoitus on ainakin jäädä mieliin! Joo ja onpa jokunen tuote vielä kaavoituksen alla. Äh kerkeäähän tässä. Torstaina lähdetään. Mukaan lähtee myös Mailandian Maija ja hänen työharjoittelijansa. Mukavaa ei tarvitse ajella yksin Kuopiosta pääkaupunki seudulle. Lisää jännittävästä messu reissusta tuota-tuonnempana. ;)


Käyntikortteja leimaisimellaPahvisia Örkkihahmoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti