Translate

Tuote-Infoa


Örkki-pehmo

Örkki -pehmo on kierrätyskankaasta valmistettu lutuinen otus, joka on valmis monenlaiseen toimintaan. Toiset tykkäävät olla mörön pelättiminä sängyillä ja toisilta onnistuu myös hurjimmat leikit. Taitaapa jokunen olla unien vahteina tai supattelevina kavereina kainaloissa. Örkki-pehmon voit tarvittaessa pestä hellävaroen, käsin. Baby Örkki

Babyt ovat Örkkilapsukaisia. Nämä pienet Örkit kaipaavat hellyyttä ja haleja – aivan yhtä paljon kuin ihan oikeatkin ihmislapsukaiset. Baby Örkki käy ihanasti vaikka vauvan ensilahjaksi, kastejuhlaan tai vaikka ihan ensimmäiseksi Örkiksi, josta myöhemmin voit hankkia kaveriksi isomman, jo hieman kasvaneen Örkin.  Örkki-pehmon voit tarvittaessa pestä hellävaroen, käsin.

TYKKÄÄN-Örkki

Eikös ole mukavaa kuulla se… TYKKÄÄN sinusta! Nyt voit sanoa sen helposti ihastukselle, rakkaallesi, ystävällesi, läheisellesi tai vaikka vain itsellesi. TYKKÄÄN…juuri sinusta. TYKKÄÄN!-Örkit ovat myös mainio lahja kihla- tai hääparille sekä vauvalle vaunuun katseltavaksi. TYKKÄÄN!-Örkki on valmistettu kierrätyskankaasta. Se lentelee sydämeesi ihanalla olemuksellaan joko pienessä koossa tai mahtavassa tyynykoossa. Liity sinäkin Tykkääjien joukkoon! Tehdään tästä maailmasta hitusen verran mukavampi paikka meidän kaikkien olla. TYKKÄÄN!-Örkin voit tarvittaessa pestä hellävaroen, käsin.
Pussukat

Kierrätyskankaista valmistetut pussukat tuovat hymyn huulillesi aina kun otat ne esille. Kauniit materiaalit ja pussukoiden huikeat ilmeet antavat jokaiselle tuotteelle oman luonteensa. Äkäinen kukkaro tai haaveileva meikkipussi eivät jää huomaamatta myös kavereiltasikaan. Etkä taatusti kadota kännykkääsi muiden ”tusinakännykkäpussukoiden” joukkoon, kun omistat Örkki-kännypussukan.
Örkki-pipo

Örkki-pipo on trikoosta valmistettu ja huikealla Örkki-kuvalla painettu pipo. Muodikkaassa pipossa erotut lenkkipoluilta ja kaupungin sykkeestä erilaisilla Örkki-hahmoilla, jotka seikkailevat pipoissa. Pipojen koot ovat XS-XL. Pipon voit pestä 40 asteessa pesukoneessa.
Örkki-fleecehattu ja –hanskat

Huikean ihanat ja hurjat Örkki-fleecehatut ja -hanskat iloitsevat mukana ulkoleikeissä ja antavat myös suojaa pakkasukon metkuilta. Fleecehanskat ovat myös tyylikäs tapa aikuisen hieman ”revitellä”, jos kantti ei riitä hattua pitämään. Ei elämän tarvitse tylsää olla. Hattujen koot 44-56 ja hanskojen XS-XXL. Örkki-fleecetuotteet voit pestä 40 asteessa pesukoneessa.
Örkki-avaimenperä

Pullean pehmeä Örkki-avaimenperä liihoittelee sydämeesi ihanissa kuoseissa. Avaimenperä on valmistettu kierrätysmateriaalista. Nyt avaimesi ei taatusti häviä.


Örkki-kortit 

Örkit valtasivat myös postikortit. Varoitus: Tämä kortti saa aikaan hymyn saajansa kasvoille.
Örkki-leikkisetit

Uutena erilaisina tuotteina Örkkiperheeseen on tulleet myös leikkisetit. Mukana on Örkki Herra Herneenpalko sekä Örkkilorupussi. Molemmat tuotteet ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti