Translate

Infoa, infoa!

Örkki-tuotteita saat itsellesi lähettämällä Örkkitehtaille tilauksen s-postilla: tehtailija@orkit.fi tai soittamalla numeroon 0505729443. 

Tehtailija lähettää sinulle tilausvahvistuksen ja maksuohjeet. Suorituksen näkyessä tilillä, tehtailija lähettää tuotteet sinulle. Toimitus aika tuotteilla 1-3 vkoa, riippuen varasto tilanteesta.

Uniikeista tuotteista saat s-postiisi listan 
saatavilla olevista tuotteista. 

Lähetyksiin lisätään postituskulut n. 1-10€ tilauksen koosta riippuen.

Örkit Oy on perustettu 2012 syksyllä, intohimosta tuottaa ja myydä huikeita Örkki-tuotteita.Useamman vuoden harrastuksesta tuli siis ammatti.

Örkit ovat omituisia ja hassuja otuksia, jotka asustavat mielikuvituksen sopukoissa ja seikkailevat muistojen aarrearkuissa. Jokainen Örkki herää henkiin Örkkitehtailijan käsissä, joka pukee kunkin Örkin omaan ihanaan kierrätyskankaaseen. Kierrätyskankaista syntyvät myös pussukat, kukkarot ja meikkipussit. Uusina tuotteina syntyvät myös hauskat leikkisetit...
Hurjat Örkit seikkailevat myös Fleecehatuissa ja –hanskoissa, sekä trikoopipoissa, jotka ovat valmistettu uusista materiaaleista . Örkit ovat hyväntuulen tuotteita, jotka tuovat olemassaolollaan ripauksen leikkimielisyyttä arjen asioihin. 

Örkit Oy
Örkkitehtailija
Minna Ovaskainen

Pinoharjuntie 29
71130 Kortejoki

0505729443

Y-tunnus: 2498016-2

www.orkit.fi
www.facebook.com/orkkienmaailma
http://orkki.valmiskauppa.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti